« Takaisin Peliporkkanan pelilistaan

Usein kysyttyä

Tälle sivulle on koottu joukko usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Jos jokin asia pelaamisessa tai Peliporkkanassa ihmetyttää, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen palaute@peliporkkana.fi.

Ovatko Peliporkkanan pelit todella täysin ilmaisia?
Kyllä vain. Peliporkkanan toiminta on täysin ei-kaupallista, eikä peleissä ole mitään kaupallista sisältöä tai mainoksia.
Minkälaisia pelejä lapsille voisi suositella?
Erilaiset fyysiseen toimintaan pohjautuvat pelit (laulu- ja tanssipelit, liiketunnistusta käyttävät pelit) ovat hyvin suosittuja kaikissa ikäryhmissä ja niitä voidaankin pelata vallan mainiosti koko perheen kesken. Nuoremmille lapsille soveltuvat hyvin myös perinteiset aikuisten kanssa pelattavat lautapelit. Hieman vanhempien lasten opettavaisiksi peleiksi sopivat mm. mainiot Civilization sarjan pelit. Kulloinkin tarjolla olevaa valikoimaa kannattaa kysellä pelikauppojen ammattitaitoisilta myyjiltä.
Minkä ikäisille lapsille Peliporkkanan pelit on tehty?
Peliporkkanat peleissä on ikämerkinnätm, jotka helpottavat pelien vaatimustason hahmottamista. Liian vaikealta tuntuvia pelejä voi pelata yhdessä aikuisen kanssa, tai koulussa suuremmassa ryhmässä yhdessä.
Kuinka usein Peliporkkanaan tulee uusia pelejä?
Kaikki Peliporkkanat pelit suunnitellaan ja tehdään alusta alkaen suomalaisena käsityönä, jolloin niiden kehittäminen on suhteellisen hidasta. Pelejä lisätään jatkuvasti mahdollisuuksien - ja kehittäjien vapaa-ajan - mukaan.
Voinko kopioida jonkin pelin omille sivuilleni?
Et. Kuten kaikki luova työ, ovat Peliporkkanan pelitkin tekijänoikeuslain alaista sisältöä. Pelien kaikenlainen kopioiminen ilman tekijän erillistä lupaa on siis ehdottomasti kielletty. Voit halutessasi tietenkin lisätä omalle sivullesi linkin johonkin Peliporkkanan peliin.